Рекламні

Вертикаль - рекламная компания

Вертикаль - рекламная компания в Кривом Роге - Реклама на транспорте реклама в лифтах, подголовники в маршрутках Изготовление и монтаж вывесок, оклейка витрин, светодиодные вывески, авторский дизайн.

ЯК ДІСТАТИСЯ

ВІДГУКИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ

Необхідно заповнити "Ім'я".

Необхідно заповнити "Текст відгуку".

[Гiсть] Артем

27 февраля 2023, 20:01:33

Щиро не рекомендую працювати в цій компанії!
Керівництво бере у роботу тупо все підряд, не думаючи чи впораються працівники із завданням. Видають роботу "на вчора" не рахуючись із вже наявною загрузкою, а коли робота виходить не якісна всю провину кладуть на працівника.
Якщо ви очікуєте на об'єктивну оплату вашої роботи - у Вертикалі ви можете про це забути. Будете працювати буквально за їжу та ідею а потім ще вислухувати за недостатню продуктивність та відсутність мотивації.
На перший погляд команія виглядає дуже прогресивно та адекватно але це лице перше враження. При всій "лояльності" також існує дуже багато пережитків минулого у вигляді безглуздих правил. Наприклад як запис часу приходу на роботу з точністю до хвилини, також не зайвим буде згадати ставлення до ергономіки робочого місця: в офісі холодно 9 місяців на рік, зимою температура приміщення в кращому випадку +12, тож готуйте собі теплі речі і плєд. болить спина та коліна через незручні крісла? -це твої проблеми, втань пройдись. сонце через вікно засвічує тобі монітор? -нє бєда, зате рослини побачать світло і так далі.

І наостанок найсмачніше:
якщо з якихось причин при звільненні ви не заберете зарплату одразу - можете за неї забути. Вам виплатять 30% від заробленого а залишок спишуть як штраф і причину для цього точно знайдуть так що ви ще себе відчуєте винним за те що вас відверто кинули на вами же заробленні гроші (яких, я нагадаю, і так дуже не багато)
і моя така історія не єдина та унікальна, так було до мене і 100% буде після мене.
на ваші адекватні претензії щодо зарплатні вам дадуть дуже "корисну" пораду про бізнес якою можна виправдати будь яке кидалово.

Тож якщо ви хочете нормально заробляти і при цьому виконувати роботу яка в ваших силах та інтересах - вам з Вертикалю точно не по дорозі. Будьте обачні при виборі роботи.

Відповісти

[Гiсть] увася

17 февраля 2017, 22:06:55

Как то пох, другие закажут!!!

Відповісти

[Гiсть] Виктор

18 августа 2016, 17:44:17

Заказывал оклейку заднего стекла... Края начали заворачиватся, в итоге я ее снял. Увы не могу судить о компании в целом, но больше ничего не закажу...

Відповісти