ЯК ДІСТАТИСЯ

ВІДГУКИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ

Необхідно заповнити "Ім'я".

Необхідно заповнити "Текст відгуку".

[Гiсть] Родители

04 ноября 2016, 08:11:18

Біла Тетяна Миколаївна - вчитель початкових класів школи № 35 м. Кривого Рогу, яка не дає знання дітям, а займається приниженням дітей, покараннями за поведінку дітей, висміюванням учнів які їй не подобаються в присутності класу.
Якщо батьки учня з чимсь незгодні і скажуть їй про це, то вона буде " чморити,, дитину всі роки навчання.
Коли Тетяна Миколаївна іде вирішувати свої справи, кидаючи клас посеред уроку (це буває дуже часто) , вона вмикає мультики на телевізорі , який купили батьки для вивчення учбового матеріалу.
Проведення фізичної культури відбувається так: діти або стоять, або ходять колами по залу парами. Так вона їх карає за те що вони бігали по коридору і це побачив директор, а сама в цей час грається в телефоні.
Якщо в неї запитати чому таке відношення до дитини , то у відповідь чуєш тільки «притворство» , наче вона біла та пухнаста і брехню. Вона завжди «из подтишка» кривдить дітей, а потім говорить що такого не було.
Вона з легкістю принизить не тільки дитину , а і її батьків перед другими учнями.
Знань вона дітям не дає, поки батьки самі не пояснять нову тему то дитина нічого не зрозуміє. Зате дуже любе проводити контрольні роботи і самостійні що часу не вистачає для навчання учнів. Батькам приходиться наймати репетиторів щоб навчали дітей, бо у цього вчителя немає бажання цим займатись.
Постійно вимагає щоб здавали гроші (окрім фондів) на облаштування класу, ремонт, канцелярію і т.д., я тоді не розумію навіщо здавати ще і фонди окремо? Куди ідуть фонди? Та ще й хочуть щоб фонди здавали на рік вперед.
Тут написано «мізер» з того що вона творить, так що задумайтесь.
Батьки майбутніх першокласників не робіть помилки, не ведіть свою дитину до Білої Тетяни Миколаївни в перший клас, збережіть свою психіку і психіку вашого чада.

Відповісти